Foto's

Over Hurghada

Het hotel ligt vlakbij een mooi strand. Dit is uitstekend bereikbaar met de watertaxi of waterfiets. Dana Beach Resort ligt op 17 kilometer van Hurghada. Dit is veruit de meest bekende en meest populaire vakantiebestemming in Egypte. De badplaats is een eldorado voor de strand- en duikliefhebber. U vindt er lange zandstranden en voor de kust liggen prachtige koraalriffen. Duizenden toeristen komen hier elk jaar naar toe om een kijkje te nemen in één van de mooiste onderwatergebieden ter wereld. Langs de kust vindt u talloze duikscholen waar duikcursussen, duikexcursies en duikcruises worden aangeboden.

Langs de kust kunt u ook prachtige tochten met een glasbodemboot maken. De badplaats is gezegend met een heerlijk klimaat met zeer veel zon. Ooit was Hurghada een oude vissersplaats en in het centrum vindt u nog karakteristieke steegjes en straatjes. Al wandelend door het centrum komt u koffiehuizen en moskeeën tegen en natuurlijk mag een bezoekje aan de talloze winkeltjes van de soukh ook niet ontbreken. Verder vindt in deze badplaats een overvloed aan bars en restaurants.

De omgeving biedt ook unieke excursiemogelijkheden zoals een bezoekje aan de wereldberoemde steden Caïro of Luxor. Een excursie naar de piramides van Gizeh of de Aswan dam zijn gegarandeerd onvergetelijke belevenissen. De woestijn kunt u verkennen met bijvoorbeeld een quadsafari of op de rug van een kameel. Onderweg maakt u kennis met de vriendelijke woestijnbevolking, de bedoeïenen.
Egypte is één van de oudste vakantieoorden ter wereld. Heden en verleden gaan hier prachtig hand in hand. U vindt er indrukwekkende tempelcomplexen en piramides maar ook grote moderne resorts.

Vergelijk Dana Beach Resort bij 4 aanbieders Bekijk prijs